Зa GLORIGB

Зошто да не избереш нас?

 

Повеќе од 26 години, „GLORI GBе сигурен и стабилен партнер во бизнисот со очила за сонце и оптички рамки.

Како официјални увозници и дистрибутери на брендови од светска класа, успеавме да изградиме лојална мрежа со сите оптички продавници низ цела Македонија , додека како креатори, производители, увозници и дистрибутери на комерцијални производи, успеавме да ги позиционираме нашите производи во сите најдобри супермаркети, козметички продавници, спортски продавници, бутици, аптеки и бензински пумпи низ целата земја.

Амбицијата да се влезе во македонската историја како најдобра и најуспешна компанија во нашиот бизнис е нашата првична идеја.  

Нашите производи се првиот избор на сите клиенти.

Искуство

Ние сме компанија со најголемо портфолио на ова поле во Македонија.

Ние сме тим кој има повеќе од 20 години доверба за повеќе од 900 ПОС.

Некои факти за нашата компанија

Ова се некои интересни факти за нас кои се показател за нашиот успех

4000

ИЗБОР НА РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ

900

ПРОДАЖНИ МЕСТА

1800

КМ ВО ПРОСЕК ДНЕВНА ДИСТРИБУЦИЈА

6

СЕРТИФИКАТИ ЗА КВАЛИТЕТ ЗА СЕКОЈ ПРОИЗВОД

ШТО НИЕ РАБОТИМЕ?

Ние дистрибуираме брендови


Кој верува во нас?

Тип на клиент со кого работиме

ОПТИКИ

СУПЕРМАРКЕТИ

АПТЕКИ

БУТИЦИ

СПОРТСКИ ПРОДАВНИЦИ

ПАРФИМЕРИИ

ПРОДАВНИЦИ ЗА НАКИТ

БЕНЗИНСКИ ПУМПИ

КАРИЕРА

За да имаме успешна работа потребно е да имаме успешни луѓе

ЛУЃЕТО СЕ ЈАДРОТО НА НАШИОТ БИЗНИС, ПА АКО САКАТЕ ДА БИДЕТЕ ДЕЛ ОД НАШИОТ ТИМ, ВЕ МОЛИМЕ ДА НИ ГО ИСПРАТИТЕ ВАШЕТО ЦВ ПРЕКУ Е-МАИЛ НА


jobs@glorigb.com.mk


НИЕ САМО ПРИФАЌАМЕ КОНТАКТ ОД КАНДИДАТИТЕ ДИРЕКТНО!

Контактирајте не

Контактирајте го нашиот тим доколку имате било какво прашање

St. 1611, No.8
Skopje 1000 , Makedonija
Пон - Пет 09:00 - 17:00
Tel. +389 2 2400 210
Fax. +389 2 3074 337
Mob. +389 72 222 111
contact@glorigb.com.mk